Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τάσεις να ισορροπήσει, επιστρέφοντας σε ποσότητες του 2012, εμφανίζει η παραγωγή αγελαδινού γάλακτος


ενεργό ποιότητας του γάλακτος φωτογραφικό υλικόΤάσεις να ισορροπήσει, επιστρέφοντας σε ποσότητες του 2012, εμφανίζει η παραγωγή αγελαδινού γάλακτος, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ).

Η παραγωγή με βάση τις παραδόσεις που δίνει ο ΕΛΟΓΑΚ φαίνεται ότι σταθεροποιείται, καθώς για το μήνα Νοέμβριο έφτασε τους 47.200 τόνους, ενώ το 2012 τους 47.979 τόνους, λίγο κάτω δηλαδή σε σύγκριση με πέρσι.


Είναι ενδεικτικό πως όσο περνούν οι μήνες και δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 2013, η «ψαλίδα» κλείνει ολοένα και περισσότερο σε σχέση με το 2012.


Ίδιο σκηνικό διαμορφώνεται βέβαια και για τις τιμές, αφού με βάση τα στοιχεία διαμορφώνονται περί τα 45 λεπτά, όπως και ένα χρόνο πριν δηλαδή.


Αναλυτικά τα στοιχεία σε μορφή PDF


Εξάλλου όπως πρώτο έγραψε και πάλι το paseges.gr πριν λίγες μέρες συνεχίστηκε και τον Οκτώβριο η μείωση της παραγωγής αγελαδινού γάλακτος, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος και Κρέατος, όπως τα δίνει στη δημοσιότητα ο ΕΛΓΟ, για το 2013 σε σχέση πάντοτε με ένα χρόνο πριν.


Συγκεκριμένα όπως προκύπτει από τα στοιχεία, κοντά στους 48 χιλιάδες ήταν οι τόνοι που παραδόθηκαν βάσει των στοιχείων του ΕΛΓΟ, έναντι 49,7 χιλιάδων τόνων, τον ίδιο μήνα, ένα χρόνο πριν.


Αλέξανδρος Μπίκας


mpikas@paseges.gr

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ
 
 
 
                                          



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου