Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού : Διάθεση των προϊόντων "με σήμα και όχι χύμα"

 Εύσημα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού. «Ειναι λαμπρό παράδειγμα προς μίμιση.»
 
Η FORLABELS και ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού στο πλαίσιο μιας εποικοδομητικής συνεργασίας με στόχο τη διάθεση των προϊόντων "με σήμα και όχι χύμα", προχώρησαν σε μια κοινή προσπάθεια για να κάνουν αυτό το στόχο πραγματικότητα.
Πιο συγκεκριμένα η FORLABELS εγκατέστησε ένα σύστημα τοποθέτησης ετικέτας γραμμής HD2 της HADRAN, στο συσκευαστήριο του Συνεταιρισμού, ώστε να επιτυγχάνεται αυτόματη και ταχύτατη επικόλληση αυτοκόλλητου σήματος, πάνω στον καρπό των ροδάκινων.
Είναι μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει πέρυσι πιλοτικά για τα νεκταρίνια και στέφτηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και φέτος επαναλαμβάνεται σε σταθερή πλέον συνεργασία και για τα ροδάκινα.
Έτσι, τα διάσημα πλέον ροδάκινα του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, μια από τις καλύτερες ποικιλίες στην Ευρώπη, μπορούν να φτάνουν επώνυμα μέχρι το ψυγείο του καταναλωτή, διασφαλίζοντας την επιλογή του, αλλά και μεταφέροντας τις αξίες και τη θετική εικόνα του Συνεταιρισμού.
Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που διατίθενται ροδάκινα με αυτοκόλλητο σήμα πάνω στο σώμα του καρπού. Ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, μάλιστα, προβάλλει το γεγονός με ένα ενδιαφέρον διαφημιστικό τηλεοπτικό spot.
Το σύστημα τοποθέτησης ετικέτας γραμμής HD2 της HADRAN προσφέρει εξαιρετικά αποτελεσματικές, γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις για τοποθέτηση ετικέτας σε φρούτα τοποθετημένα σε πλαστικές θήκες ή χαρτοκιβώτια, διαφόρων μεγεθών και διατάξεων.
Η εγκατάσταση του HD2 της HADRAN εξασφαλίζει:
  • Μεγάλη ταχύτητα επικόλλησης, 360 ετικέτες / λεπτό ανά κεφαλή.
  • Ακρίβεια στη στόχευση.
  • Τοποθέτηση ετικέτας με ένα πέρασμα από τη μηχανή.
  • Ήπια αλλά σταθερή εφαρμογή μέσω χρήσης φυσητήρων σιλικόνης κινούμενων με αέρα.
  • Προγραμματισμένες εκ των προτέρων διατάξεις θηκών που χρησιμοποιούνται συχνά.
  • Απλή και γρήγορη αντικατάσταση κασέτας ετικετών.
  • Άμεση παράδοση αυτοκόλλητων ετικετών που κατασκευάζονται στην Ελλάδα με τη φροντίδα, τη συνέπεια και την αξιοπιστία της FORLABELS.
  • Άριστη επικόλληση και αντοχή των ετικετών, που φτάνουν κολλημένες μέχρι και το ψυγείο του καταναλωτή.
"Στη Forlabels είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι άνθρωποι του Συνεταιρισμού υποστηρίζουν με ενθουσιασμό την άποψη της επώνυμης διάθεσης των προϊόντων τους, αναγνωρίζοντας όλα τα πλεονεκτήματα που έχει μια τέτοια κίνηση, όπως: σεβασμός στην επιλογή του καταναλωτή, ενίσχυση της θετικής εικόνας των προϊόντων, δημιουργία υπεραξίας για τα προϊόντα και τον Συνεταιρισμό σε βάθος χρόνου", αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου