Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Μπαράζ επίκαιρων ερωτήσεων για αγροτικά θέματα σήμερα στην Βουλή

Καταιγισμό επίκαιρων ερωτήσεων με θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος περιλαμβάνει το σημερινό σχετικό δελτίο της ολομέλειας της Βουλής, τις οποίες καλούνται να απαντήσουν οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οικονομικών.
Αναλυτικότερα, στο σημερινό δελτίο επίκαιρων ερωτήσεων έχουν εγγραφεί:
 
-Η με αριθμό 436/20-1-2014 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανούσου Βολουδάκη προς τoν Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με τη θέση της κυβέρνησης στις προτάσεις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) για το ελαιόλαδο.
 
-Η με αριθμό 442/20-1-2014 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νικολάου Μωραΐτη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με τη λήψη μέτρων για τη χαμηλή τιμή των επιτραπέζιων και χυμοποιήσιμων πορτοκαλιών του Νομού Άρτας.
 
-Η με αριθμό 434/20-1-2014 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών κ. Θεόδωρου Παραστατίδη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με τα «Βιομηχανικά Σφαγεία Κιλκίς Α.Ε.».
 
-Η με αριθμό 435/20-1-2014 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών κ. Παρίση Μουτσινά προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την εξαίρεση υποχρέωσης τήρησης βιβλίων εσόδων-εξόδων για τους αγρότες με χαμηλά εισοδήματα.
 

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου