Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ορισμός νέου Προεδρείου και Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 10 Ιαν 2013

Ορισμός  νέου Προεδρείου και Δ.Σ.  του ΟΠΕΚΕΠΕ

Με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, ορίζεται ο Πρόεδρος, o Αντιπρόεδρος και τα μέλη του Διοικ. Συμβουλίου του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. – Ν.Π.Ι.Δ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η θητεία του οποίου θα είναι διετής, αποτελείται από:
α)      To Γρηγόριο Αποστολάκο του Γεωργίου, Δικηγόρο, πτυχιούχο Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Παντείου Πανεπιστημίου, ως Πρόεδρο.
β)      Τον Αλέξανδρο Οφίδη του Χρήστου, Χημικό-Οινολόγο, πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ, ως Αντιπρόεδρο.
γ)      Τη Δήμητρα Χαλικιά του Γεωργίου, Δασολόγο, πτυχιούχο του  Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως Αντιπρόεδρο.
δ)      Τον Κυριάκο Μπαμπασίδη του Αριστείδη, Δικηγόρο, πτυχιούχο της Νομικής Σχολής Θράκης, ως Γενικό Διευθυντή.
ε)      Τον Παναγιώτη Ρίζο του Χρήστου, Γεωπόνο, εκπρόσωπο του Υπουργείου  Οικονομικών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του, το Μιχάλη Γκίκα του Κυριάκου, Αγρότη, εκπρόσωπο του ίδιου Υπουργείου.
στ)    Τον Απόστολο Μωραϊτη του Μιχαήλ, Γεωργοκτηνοτρόφο, εκπρόσωπο του ΥπAAT, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Βαρβαρούση του Αγγέλου, Γεωπόνο,  εκπρόσωπο του ίδιου Υπουργείου.
ζ)      Την Ελένη Καραμαγκιόλη του Παντελή, Υπάλληλο της Μ.Ο.Δ., εκπρόσωπο του ΥπAAT, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Πολυξένη Κρασαδάκη του Νικολάου, Ιδιωτική Υπάλληλο, εκπρόσωπο του ίδιου Υπουργείου.
η)      Το Χρήστο Τσιχίτα  του Πασχάλη, Πρόεδρο Ε.Α.Σ. Θεσσαλονίκης,  εκπρόσωπο του ΥπAAT, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Γιάννη Γκουρομπίνο του Δημητρίου, Αγρότη, εκπρόσωπο του ίδιου Υπουργείου.
θ)      Την Όλγα Μυλωνά του Θωμά, Οικονομολόγο, εκπρόσωπο του ΥπAAT, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο του Αποστόλου, Ιδιωτικό Υπάλληλο, εκπρόσωπο του ίδιου Υπουργείου.
ι)       Τον Ιωάννη Παπαϊορδανίδη του Δημητρίου, Γεωπόνο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Θεοδωρόπουλο του Γρηγορίου, Υπάλληλο Δήμου Φαρσάλων
ια)    Το Χρήστο Γατσέλη του Αθανασίου, Αγρότη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Γκιώνη του  Γεωργίου, Αγρότη.
ιβ)     Το Γεώργιο Σιγαλό του Παναγιώτη, Γεωπόνο εκπρόσωπο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Νικόλαο Στουπή του Λουκά, Γεωπόνο, εκπρόσωπο του ίδιου Επιμελητηρίου.
ιγ)     Το Μιχαήλ Σαρρή του Γρηγορίου, εκπρόσωπο των εργαζομένων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε – Ν.Π.Ι.Δ., ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Ματσατσίνη του Ευσταθίου,  εκπρόσωπο των ίδιων εργαζομένων.











      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                            ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ                       

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


                                               Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής το προτεινόμενο Προεδρείο του Δ.Σ του ΕΦΕΤ

Στη σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιου Τσαυτάρη και του Αναπληρωτή κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, προκειμένου να περάσουν από τη διαδικασία έκφρασης γνώμης των μελών της παραπάνω Επιτροπής της Βουλής, παρευρέθησαν οι προτεινόμενοι για τη θέση του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) οι  κ.κ Ιωάννης Τσιάλτας και Παναγιώτης Βασιλόπουλος αντίστοιχα.
Η πρόταση του Υπουργού κ. Τσαυτάρη έλαβε τη θετική γνώμη των μελών της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση του συνόλου του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΕΤ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου