Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τα κονδύλια για την ανάπτυξη θα πάνε εκεί που πρέπει και όχι σε έργα βιτρίνας

Τα κονδύλια για την ανάπτυξη θα πάνε εκεί που πρέπει και όχι σε έργα βιτρίνας


Σε περιοχές με μακρά παράδοση στην αγροτική παραγωγή και στα τρόφιμα περιόδευσε τις προηγούμενες μέρες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Ανέστης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ανέστης επισκέφτηκε τη Λάρισα, το Βόλο, τα Τρίκαλα και το Βόλο, όπου και είχε την ευκαιρία να παράσχει ενημέρωση για όλα τα κρίσιμα αγροτικά ζητήματα, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις με αγρότες και όχι μόνο.

Αναφερθείς στο θέμα της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής ο Γιώργος Ανέστης δήλωσε πως «με τη νέα αγροτική πολιτική (ΚΑΠ) μας δίνεται η ευκαιρία και μέσα από προγράμματα ανάπτυξης, να φτιάξουμε κάποια προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης. Για τα οποία την ευθύνη έχουν τα προηγούμενα χρόνια το πολιτικό κατεστημένο και οι κυβερνήσεις που κυβέρνησαν».

Παράλληλα έκανε γνωστό πως ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς έχει δώσει εντολή πως, τα κονδύλια για την ανάπτυξη θα πάνε εκεί που πρέπει να πάνε και όχι σε έργα βιτρίνας.

«Με τη νέα ΚΑΠ θα πρέπει να πάνε στοχευμένα οι ενισχύσεις, σ' αυτούς που παράγουν προϊόντα και με πολύ περισσότερους πόρους να δημιουργηθούν δομές στις αναπτυξιακές τους εγκαταστάσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ανέστης.

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου