Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ :Παρουσίαση των αρωματικών φυτών και βοτάνων της Ελλάδας

Παρουσίαση των αρωματικών φυτών και βοτάνων της Ελλάδας σε εκδήλωση την Κυριακή 11 Μαΐου στο Μουσείο Μπενάκη

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στη βιοποικιλότητα των Ελληνικών φυτών και βοτάνων μέσα από τις παρουσιάσεις και αφηγήσεις ειδικών και επιστημόνων. Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν ο Δρ. Σέρκο Χαρουτουνιάν Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, η  Δρ. Ελένη Μαλούπα - τακτική ερευνήτρια του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και Διευθύντρια στο Ινστιτούτο Φυτικής Παραγωγής της Βόρειας Ελλάδας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει Workshop γευσιγνωσίας στο οποίο οι  συμμετέχοντες των γευστικών δοκιμών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διαφορετικά ροφήματα από ελληνικά αρωματικά φυτά και βότανα και ένα πρόγραμμα γευσιγνωσίας ελαιολάδου με αιθέρια έλαια (14:30 στο Café του Μουσείου Μπενάκη)
Παρουσίαση των αρωματικών φυτών και βοτάνων της Ελλάδας σε εκδήλωση την Κυριακή 11 Μαΐου στο Μουσείο Μπενάκη
Ένα συναρπαστικό ταξίδι στη βιοποικιλότητα των Ελληνικών φυτών και βοτάνων μέσα από τις παρουσιάσεις και αφηγήσεις ειδικών και επιστημόνων. Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν ο Δρ. Σέρκο Χαρουτουνιάν Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, η Δρ. Ελένη Μαλούπα - τακτική ερευνήτρια του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και Διευθύντρια στο Ινστιτούτο Φυτικής Παραγωγής της Βόρειας Ελλάδας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει Workshop γευσιγνωσίας στο οποίο οι συμμετέχοντες των γευστικών δοκιμών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διαφορετικά ροφήματα από ελληνικά αρωματικά φυτά και βότανα και ένα πρόγραμμα γευσιγνωσίας ελαιολάδου με αιθέρια έλαια (14:30 στο Café του Μουσείου Μπενάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου