Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Συνάντηση στην Αθήνα των εκπροσώπων των Ενώσεων Νέων Αγροτών για το ΟΣΔΕ


Ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών (ΕΝΑ) Λακωνίας, Δημήτριος Σταματάκος, προσκαλεί τους εκπροσώπους των ΕΝΑ από όλη την Ελλάδα σε συνάντηση στην Αθήνα, στις 21/5/2014.
Όπως δηλώνει ο κ. Σταματάκος στον ΑγροΤύπο, «τα βασικά προβλήματα που θα συζητηθούν σε αυτή την συνάντηση θα είναι η νέα ΚΑΠ, τα προβλήματα με το ΟΣΔΕ, η έλλειψη χρηματοδοτικών εργαλείων και τα προβλήματα με τα αντλιοστάσια. Στις 21/5/2014 ζητήσαμε να συναντηθούμε με την πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ αλλά μας αρνήθηκαν. Αποφασίσαμε να συναντηθούμε και να συζητήσουμε τα προβλήματα και τους τρόπους που μπορούμε να αντιδράσουμε».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σε σχέση με τα προβλήματα στο ΟΣΔΕ, αναφέρει τα εξής:
«Κύριοι συνάδελφοι νέοι αγρότες αλλά και όλοι οι αγρότες εδώ και λίγες ημέρες έχουν αρχίσει να φτιάχνουν τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, μέσω μιας εταιρίας ειδικού σκοπού που ονομάζεται GAIA. Όπως όλοι ξέρεται οι χρεώσεις των δηλώσεων έχουν μία αύξηση 150% σε σχέση με πέρσι. Θεωρώ πως δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και κλειστό στόμα.
Ακόμη προτρέπω τους αγρότες να μην υπογράφουν αυτό το έντυπο της εξουσιοδότησης, ώσπου να μπορέσουμε να μάθουμε σε τι ακριβώς ενέργειες αποσκοπεί αυτή η εξουσιοδότηση. Είναι έγγραφο και πρέπει όλοι να το διαβάζεται προσεκτικά πριν το υπογράψετε».

ΠΗΓΗ : agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου