Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο Μηταράκης επιμένει στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος

 
Επιμένει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Παναγιώτης Μηταράκης στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος, σύμφωνα με σχετική έκθεση του ΟΟΣΑ, ως ένα – μεταξύ άλλων - μέτρο αντιμετώπισης της ακρίβειας.
Παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις κτηνοτροφικών φορέων αλλά και τις πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με τις οποίες το μέτρο κρίνεται ως αναποτελεσματικό αλλά και εχθρικό προς την ελληνική γαλακτοπαραγωγή, ο υφυπουργός δήλωσε από το βήμα της βουλής πως θα περιέχεται σε σχετικό νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση στην βουλή για την μείωση της ακρίβειας.
 
Η εν λόγω δήλωση του υφυπουργού έγινε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου κατά υτην διάρκεια συζήτησης επίκαιρης επερώτησης του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη και δεκατριών Βουλευτών του, προς τους υπουργούς Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Οικονομικών, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την επανεκκίνηση της ανάπτυξης και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
 
Στέφανος Παπαπολυμέρου
papapolimerou@paseges.gr

ΠΗΓΗ : ΠΑΣΕΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου