Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων οι αγρότες την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου


Συνάντηση με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων επιδιώκουν μέσα στην εβδομάδα οι αγρότες μέλη της Διευρυμένης Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπή Αγροτών με την ελπίδα να λάβουν συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με το θέμα της επιστροφής του ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου και του τιμολογίου στο αγροτικό ρεύμα. Σύμφωνα με όσα μας έκανε γνωστά ο εκπρόσωπος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπή Αγροτών, κ. Χρήστος Γκόντιας: «Ο Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης έχουν βάλει για άλλη μια φορά το στη ατζέντα τους το αγροτικό πετρέλαιο. Επιδιώκουμε συνάντηση μαζί τους για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου».
Και πρόσθεσε: «Πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις τόσο για το αγροτικό πετρέλαιο όσο και για το αγροτικό ρεύμα γιατί ο κόσμος είναι 30 ημέρες στους δρόμους. Αύριο διοργανώνουμε συλλαλητήρια σε κεντρικές πλατείες των νομών».
Χθες, Δευτέρα 18/2, εκπρόσωποι των αγροτών με επικεφαλής τον αγροτοσυνδικαλιστή, κ. Βαγγέλη Μπούτα είχαν συναντήσεις με επικεφαλής και εκπροσώπους των κομμάτων. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον ΑγροΤύπο, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας. κ. Βαγγέλης Μπούτας, αυτό που ζήτησαν οι αγρότες ήταν να πραγματοποιηθούν συναντήσεις των αγροτών με τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Περιβάλλοντος.
ΠΗΓΗ :agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου